Belsőépítészet

Belsőépítészeti tervezés során mindig a legjobbat hozzuk ki az adott térből, a megrendelő kívánságait, és ergonómiai szempontokat egyaránt szem előtt tartva. Első lépés a helyszín, és a megrendelői igények pontos, precíz felmérése.

Ezt követően a rendelkezésre álló információk alapján elérhető legjobb térszervezés kialakítása történik, melyet az ennek során elkészített alaprajz segítségével pontról pontra egyeztetünk a megrendelővel.

Ezeken az alaprajzokon már láthatóak a bontásra kerülő és építendő falazatok, szaniterek, épületgépészeti elemek, elektromos szerelvények, bútorok, fontosabb berendezési tárgyak. Amikor eljutunk a végleges változathoz, akkor kezdődik a tér 3D-s lemodellezése, és a látványtervezés.

Ennek során tervezzük meg a részleteket, úgy mint álmennyezetek, világítás, bútorok, térhatároló elemek, funkcionális és esztétikai kiegészítők.

 

A belsőépítészeti tervezés végén a megrendelő komplett látványtervekkel fog rendelkezni a berendezendő térről, legyen az lakás, iroda, üzlethelyiség, előadóterem.

A belsőépítészeti tervezés folyamán megálmodott tér megalkotásával is állunk ügyfeleink rendelkezésére, beleértve az elvégzendő munka minden fázisát.

„Az igazi belsőépítészet a szépség és az ergonómia találkozása.”